Tuinmiddag The Field op 27 maart 2024

The Field is een oase van inspiratie en ontmoeting voor onder andere de Bomenbond Rijnland. Onze algemene ledenvergadering vindt daar plaats op 13 april 2024. The Field organiseert op woensdagmiddag 27 maart een tuinmiddag. Voor wie daarin zin heeft: tijd om de handen uit de mouwen te steken en iets terug te doen voor deze geliefde plek!


Wat gaan is er te doen? We gaan samenwerken om deze tuin weer netjes en op orde te krijgen. Van het inzaaien van kale plekken tot het snoeien van de klimplanten, tot het wieden van bloembedden en het opruimen van zwerfafval, er is genoeg te doen om onze buitenruimte weer stralend te maken. 

The Field maakt er samen met de vrijwilligers een leuke middag van met een hapje en drankje aan het einde van de dag!

Wanneer: Woensdag 27 maart 13:00 – 16:00
Waar: The Field, Stationsplein 25 in Leiden


Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of nog nooit een schep hebt vastgehouden, iedereen is welkom om deel te nemen. Graag vernemen de mensen van The Field of je kunt deelnemen. Je kunt The Field via het onderstaande mailadres bereiken voor eventuele vragen, ideeën aan te dragen of om je aan te melden: thefield@plnt.nl