Bomenexcursie Leiden Bio Science Park 20 aug.

Zondag 20 augustus gaan we op excursie naar het Leiden Bio Science Park. We ontmoeten elkaar om 10.00 uur bij de ingang van Lab071 Bar & Kitchen, Poelweteringspad 5, 2333 BM Leiden.

De bomenwandeling is onder leiding van een ervaren begeleider, Anne Systske Keijzer.

De Bomenbond Rijnland is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de vele veranderingen in het Leiden Bio Science Park. Het gebied is zeer veranderd – en verandert nog steeds – en dat heeft ook grote gevolgen voor het bomenbestand in het gebied.

De duur van de excursie is van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de wandeling leren we verschillende boomsoorten herkennen en hun belang voor de ecologie. We eindigen bij LAB071 waar gelegenheid is om even na te praten en wat te drinken en te eten.

De eerste consumptie is voor rekening van de BBR. Er is plaats voor 15 deelnemers. Graag aanmelden bij secretaris@bomenbondrijnland.nl

Gelieve een bedrag van 5 euro p.p. over te maken naar NL49INGB0004569584 t.n.v. Bomenbond Rijnland, onder vermelding van ‘Excursie LBSP’.

Het adres van Lab071 Bar & Kitchen is Poelweteringpad 5, 2333 BM in Leiden. Voor wie niet op de fiets komt: de locatie is in parkeerzone B2. Dit betekent dat op zaterdag en zondag vrij geparkeerd mag worden. Makkelijk aan te rijden via de Wassenaarseweg. In de directe omgeving bevinden zich meerdere parkeerplaatsen en een mindervaliden parkeerplaats vlak naast het terras.

Reconstructie groene ruimte in het Leiden Bio Science Park