Bestrijdingsmiddel Roundup

Heel Pancras-West wil af van bestrijdingsmiddel Roundup 

(Sleutelstad.nl – Leiden – 16 oktober 2011)
Afgelopen week zijn er dan ook oproepen verspreid in de overige straten en stegen, om zich aan te melden de bestrijding van onkruid zelf ter hand te nemen en daarmee het gebruik van Roundup in de hele wijk overbodig te maken.

Roundup and birth defects researcher presents findings to German government 
(Earth Open Source, 3 oktober 2011)

Germany has a special responsibility in the Roundup controversy because it is the rapporteur member state for glyphosate, responsible for liaising between the pesticide industry, the EU Commission and the EU member states on the EU approval of glyphosate. Germany will remain as the rapporteur member state for the 2015 review of the substance.


Geplaatst in Diversen.