Bomenbond present op Groenmarkt Oegstgeest

De Bomenbond Rijnland is vrijdag 17 juni aanwezig op de Groenmarkt in Oegstgeest, bij Winkelcentrum Lange Voort.

“Bij de diverse kraampjes vind je informatie over groene daken, wat (on)kruid is en hoe je je tuin kunt vergroenen. Kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn gratis bloembollen. Wie een tuintegel inlevert, krijgt een gratis plantje van de Bosrand mee naar huis. Ook vind je er informatie over energiezuinig leven en over afval.”

Iedereen is welkom om langs te gaan, en aan leden van de Bomenbond de uitnodiging om de vrijwilliger bij ons standje even af te lossen voor een pauze. Het standje is herkenbaar aan twee beachvlaggen met ons logo erop.

De groenmarkt wordt georganiseerd door de Gemeente Oegstgeest. Andere deelnemers zijn o.a.: de Volkstuinvereniging, het Repaircafé Oegstgeest, Platform Duurzaam Dorp Oegstgeest, Universal Greenfields, IVN, MEC, Vrij Groen, De Bosrand.
Zie voor meer info de eventpagina op Ga Goed Oegstgeest.

Geplaatst in Nieuws, Oegstgeest.